Online Ademcoaching bij Taqtiel

Online Ademcoaching

Het beleven van een online ademsessie is een heerlijke ontdekkingsreis. De persoonlijke begeleiding op afstand voelt heel dichtbij door de koptelefooon of oortjes die je gebruikt. Het grootste voordeel is dat je de online ademsessie beleeft in je eigen omgeving, het comfort van je eigen huis of kamer. Maar is er ook een verschil tussen een online sessie en een live-sessie? Dat lees je hieronder.

Wat je nodig hebt

Online ademcoaching verloopt het fijnst als de coach jouw adem zichtbaar kan volgen en daarop kan inspelen. In een live-sessie is dat uiteraard makkelijk als je samen in dezelfde ruimte bent, en bij een online sessie wordt dat bereikt door het gebruik van zowel een laptop als de mobiele telefoon. De Zoom-sessie wordt door jou dus zowel gestart op de computer als op de telefoon. Het beeld wordt gebruikt van de computer en het geluid van de telefoon. Als je dan in-ear headphones gebruikt via de telefoon, ervaar je de coach als heel dichtbij. En de coach kan toch jouw adem volledig volgen via de camera van de laptop.

Verder is het fijn om een rustige plek uit te zoeken waar je de gehele sessie kunt liggen, bijvoorbeeld op een bank, een matras of een bed. En met een deken om je toe te kunnen dekken als je het koud krijgt en een glas thee of water voor erna, ben je helemaal klaar voor een volledige sessie.

Verschil met een live ademsessie

In een live-sessie gebruikt de coach zijn handen om jouw adem te begeleiden naar de juiste plekken op je lichaam. In een online-sessie gebruikt hij juist meer zijn stem om jou zelf te ondersteunen om je handen te gebruiken voor hetzelfde doel. Als voorbeeld kun je je handen op je buik leggen net onder de navel en daarnaartoe ademen op een rustig tempo. Probeer het maar eens.

Prijs van een online ademcoaching sessie

De prijs van een online ademsessie vind je op de pagina Tarieven van deze website.