Massage

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage van Taqtiel is gebaseerd op Tuina. Dat zijn klassieke chinese massage technieken. Het wordt gecombineerd met Reiki, een vorm van universele energie-overdracht voor ultieme ontspanning. Het levert een heerlijk diepe ontspanning op.

Tuina

Tuina is een pijler van TCM, Traditional Chinese Medicine, net zoals acupunctuur en kruidengeneeskunde. Deze vorm van massage kan op verschillende manieren worden toegepast, van zeer stevig tot juist heel licht en van behandelend tot ontspannend. Iedere techniek heeft een ander doel. Vraag hier gerust naar tijdens je massage-sessie. Bij Taqtiel is ontspanning het resultaat.

Een massage voor diepe ontspanning

Reiki

Reiki is gebaseerd op het gegeven dat alles uit energie bestaat en dat alles stroomt. Je kunt over Reiki heel veel zweverige informatie vinden. Maar het meest concrete en bekende voorbeeld is dat je met warme handen een comfortabel gevoel bij iemand teweeg kunt brengen. Als je echter bekend bent met oosterse vechtsporten, energiebanen of chakra’s en Qi of Chi , dan zul je nog veel meer over Reiki willen weten.

En hoe werkt het?

De gehele behandeling duurt een uur. Je neemt  een eigen badhanddoek mee, voor je persoonlijke hygiëne, om op te liggen. De sessie vindt plaats op een massagetafel. Bij Taqtiel houd je je ondergoed aan, de massage vind plaats op de blote huid. Er wordt geen olie gebruikt, tenzij je erom vraagt.

Als je het fijn vindt, kan er muziek gespeeld worden en als je vaker komt, mag je verzoekjes indienen. Sommige klanten komen als ze er behoefte aan hebben en anderen komen elke 3 of 4 weken. Jong en oud, iedereen is welkom.

Het hele lichaam krijgt aandacht

Wat kost het?

De prijzen vind je op de tarieven-pagina van deze website. En heb je al gezien dat je ook cadeau-kaarten kunt aanschaffen? Leuk om cadeau te geven als je iemand kent die van genieten houdt.