Coaching

Wat een coach bij Taqtiel doet voor jou

Coaching gaat over jou. En bij Taqtiel kies je voor praktisch, no-nonsense en plezier. Want coaching kan ook luchtig en licht zijn, zelfs leuk. Samen met mij als coach kies je voor effectiviteit en leren door te oefenen. In gesprek met mij laat je je uitdagen, spiegelen en confronteren, alles op een doelgerichte en warme manier. Taqtiel raakt je, op de manier die bij jou past.

Waarom kies je voor een coach?

Coaching kies je als je stappen vooruit wilt zetten. In de richting van jouw eigen doel. Zelfs als je het doel nog niet helder voor ogen hebt, want dan ben ik er voor je om met jou je doel helderder te krijgen. Coaching gaat over persoonlijke effectiviteit, kracht en patronen. En uiteraard kom je dan je twijfels, angsten en belemmerende gedachten tegen. Die kom je namelijk iedere dag tegen, ook als je er niet bij stilstaat. Heerlijk om helderheid te krijgen onderweg naar elk gewenst doel.

De coach kan online of fysiek met je afspreken

Coachingthema’s

Coaching kan op ieder levensthema toegepast worden. De meest voorkomende thema’s om een coach in te schakelen zijn:

Mocht het thema waar je tegenaan loopt, hier niet bij staan, neem dan contact met me op om te bespreken of je bij Taqtiel aan het juiste adres bent. Vrijwel zeker kun je in het grote netwerk van Taqtiel alsnog goed geholpen worden.

Hoe werkt coaching?

Een van de belangrijkste voorwaarden voor het succes van coaching is de relatie tussen coach en coachee, degene die gecoacht wordt. Dat is uit onderzoek gebleken. Het is dus fijn dat je bij Taqtiel in het intake-gesprek kunt bepalen of die juiste klik er is. Dat geldt voor beide zijden, zowel voor jou als voor mij. Het intake-gesprek duurt een uur en kan zowel live als online plaatsvinden, wat jij fijn vindt.

De vervolgsessies duren meestal anderhalf uur. Ook deze kunnen online of live gepland worden, wat jij prettig vindt. En hoeveel sessies je wilt, kun je met mij bespreken. Een traject van 5 sessies volgend op het intake gesprek is het meest voorkomend. Daarna kun je altijd bekijken of je nog verder wilt gaan of dat je doel is bereikt.

De coach kan online of fysiek met je afspreken

Wat kost het?

De prijzen vind je op de tarieven-pagina van deze website. 

Voor een coach in de regio Rijswijk of online kom je bij Taqtiel. Coaching bij Taqtiel voelt als thuiskomen. Bij jezelf.

Internationale Ethische Code voor Coaches

Als coach ben ik aangesloten bij NOBCO de branchevereniging voor Coaches, Mentoren en Supervisoren. Via deze aansluiting houd ik me als coach aan De Internationale Ethische Code voor Coaches

Klachtenreglement bij Coaching

Door deze aansluiting bij NOBCO hebben wij samen toegang tot het NOBCO Klachtenreglement Coaching. In het geval van een geschil binnen een coachtraject, kunnen we hier samen op terugvallen. Dat biedt zekerheid.